Om mig

Jag heter Josefine och det här är min blogg.

Jag älskar att skriva, fota, rita och har turen att ha ett jobb där jag får göra allt det där på många olika sätt. På min fria tid försöker jag också hinna med både fotografering, skrivande och pysslande.

Annat jag är bra på är till exempel att göra yoga hemma i vardagsrummet, laga pasta, planera saker, ta promenader i alla väder och att somna framför tv:n. Jag är mamma till tre pojkar.

Jag är född i Indonesien och adopterades till Sverige 1982 av min mamma Lena, då var jag tre månader. 2017 (35 år gammal) påbörjade jag en röttersökning. Följ min berättelse om den resan här på bloggen.

Jag och mamma bodde mina första sex år i livet i Stockholm. 1988 flyttade vi till Tjörn. Några flyttar upp och ner längst västkusten senare bor jag idag i Helsingborg. Jag har gift mig. Jag har skilt mig. Jag har tre barn, varav två bor hemma varannan vecka.

I min utbildningsbakgrund har jag en lärarutbildning där jag studerade hälsa, skapande och musik och tog sen en examen som förskollärare. 2012-2014 utbildade jag mig till webbredaktör och arbetar idag som kommunikatör i kommunal förvaltning där mitt område mestadels är webb och sociala medier.

Jag arbetar inom kommunikation i offentlig förvaltning med huvuduppdrag att driva, planera och skriva för Pedagogsajten Familjen Helsingborg.

Om bloggen

2008 startade jag min första blogg. Den handlade om pyssel och sömnad och jag kallade den Kreativa Josefine. Sedan dess har jag bloggat om allt och inget. Babykläder, stickning och virkning, DIY, löpning, familjeliv. Till och med om mat. Det har alltid varit väldigt spretigt. Jag brukar tänka att den röda tråden kanske är att det inte finns någon röd tråd.

Följ mig gärna på Instagram: @fine_hulten eller på Facebook: Josefine Hultén.

2020 startade jag projektet “Jag är adopterad”. 
Se mer på jag-ar-adopterad.com och @jag_ar_adopterad

2 svar till “Om mig”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: