I flera veckor jag har planerat, sett fram emot och längtat efter en nätverksträff för kollegor runt om i Sverige. Så lunch-till-lunch torsdag till fredag var det äntligen dags. Jag hade valt den perfekta platsen, planerat in två dagar med diskussioner, praktiska övningar och mat och fika.

Jag räknade till en början med att det skulle bli 20-30 pers och blev rätt besviken för det kom bara åtta personer.

Men nu är det gjort! Vi hade två kreativa dagar tillsammans. Jag var visserligen rätt stressad och lite frånvarande på grund av allt planerande och tänkande på lunch, fakturering, hålla tider och alla nöjda. Men vi hade bra diskussioner och alla som var med var riktigt kreativa med filmning och foto. Jag tror de hade roligt och fick med sig en del bra grejer hem igår eftermiddag.

(Parantes…

…förutom när jag tänker på att de nog tyckte det var tråkigt att vi var så få, eller att vi inte hann prata tillräckligt mycket om våra sajter som vanligt, att hon som tagit med sig kameran kanske tyckte att vi arbetade alldeles för lite med foto och att det där föredraget kanske blev lite långt ändå…)

Men skit i det! Jag har planerat en konferens. Helt grymt om jag tänker på att jag knappt vågade hålla ett möte för två år sedan.

Och jag tycker faktiskt att  jag gjorde det riktigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s